Samen op weg naar zwangerschap,
bevalling en ouderschap

Ik geef trainingen aan vrouwen en hun partner als voorbereiding op de zwangerschap, naar de bevalling toe en voor de periode daarna. Een goede voorbereiding, zowel op fysiek als op mentaal vlak, is van groot belang voor deze grote gebeurtenis in je leven. Dit kan zowel in een groep als individueel plaatsvinden.

TRAININGEN

Goed voorbereid op zwangerschap en bevalling

Is je partner zwanger en wil je weten wat jouw rol tijdens de bevalling kan zijn? 

Zou je graag een kindje willen, maar zie je op tegen de zwangerschap of de bevalling? 

Ben je zwanger en wil je meer informatie hoe alles gaat, hoe een bevalling verloopt maar ook hoe je jezelf hier op kan voor bereiden?


Wil je rustig vragen kunnen stellen, meer uitleg of gewoon even je verhaal kwijt?

Wil je je eigen geboorteplan waarin je aangeeft wat je nodig hebt aan begeleiding van je verloskundige?

Wil je leren hoe je je eigen mindset voor de bevalling positief kunt be├»nvloeden? 

Ik bied trainingen aan waarmee je je kan voorbereiden op wat er komen gaat. Als zwangere om te baren en als partner om de supporter te zijn die ze nodig heeft. Ik ga in op wat er fysiek gebeurt, maar daarnaast gaan we in gesprek over hoe jij/jullie erin staan en wat belangrijk is voor jou en je partner

Hoe jij over de bevalling denkt - jouw mindset - bepaalt je gevoel over wat je wel en niet aankan. Ik nodig je uit om te ontdekken wat je kan en waarbij je hulp nodig denkt te hebben. Je leert jezelf zo beter kennen, waardoor het vertrouwen voor je bevalling groeit. Zo kun je ook aan de anderen om je heen duidelijker maken wat je nodig hebt om het voor jou een unieke en positieve ervaring te maken.

Het kan ook zijn dat je eerdere bevalling een heftige ervaring was en dat je het nu graag anders wilt beleven. In dat geval adviseer ik je een een individuele training te volgen.

Maak een afspraak

Bereid je goed voor

Dit zeggen mijn clienten

De training was erg fijn. Het nam de (laatste) twijfels weg. Dit was onze eerste en dan weet je sowieso niet wat je kan verwachten. Door de training werd ik een soort van gerustgesteld en kreeg ik meer en meer de insteek: we zien wel. (Marja)

Marja

Karin kan op een hele rustige en toch duidelijke manier vertellen hoe de bevalling zal verlopen en wat je in welke fase kan verwachten. En alles is bespreekbaar bij haar. Geen enkele vraag is teveel of is dom (Peter)

Peter