Mag ik even met je oplopen?

coaching

jouw coach

Heb je negatieve gevoelens rondom de bevalling? Ga je bijna bevallen en heb je daar angst voor? Of ben je pas bevallen en is het niet wat je ervan verwacht had? Wil je er graag over praten en steun en advies krijgen?

Als verloskundige heb ik me gespecialiseerd in verwerking van angst en trauma rondom de bevalling. Ik ga graag met je in gesprek. Samen werken we aan jouw heling en zoeken we een nieuwe balans.

VOOR WIE?

Ben je ook zo MOE van alles?

Je vind zelf dat je het anders had moeten doen. Of je bent gekwetst door hoe mensen met je om zijn gegaan.Je hebt gevoelens van schuld, schaamte of falen en moet hiermee leren omgaan. 

Je hebt last van vergeetachtigheid of wisselende stemmingen. Je hebt de baby en zou nu toch helemaal gelukkig moeten zijn, maar het voelt niet zo. Je bent MOE!

Je herinneringen aan de bevalling zijn niet zo leuk. Soms beleef je het opnieuw en dan voel je je angstig en onrustig. Is het niet overdag, dan wel 's nachts. De mensen om je heen vinden misschien dat je niet moet zeuren en aan de slag moet gaan.Je kan door al deze emoties uit balans raken. Door angst, een vervelende gebeurtenis of trauma. Of je bent te lang doorgegaan zonder aan jezelf te denken. Dan sta je opeen stil en kan je niet meer verder. 

Mag ik even met je mee oplopen?

HOe?

Het proces van heling gaat ook door tussen de sessies in. Daarom krijg je van mij opdrachten mee om thuis verder aan te werken. Je gaat er dus echt mee aan de slag, maar in jouw eigen tempo. 
.
Ik ga uit van het zelfhelend vermogen van de mens, zodat je zelf weer in balans komt na een verelende ervaring. In mijn ogen is de regie over je dagelijks leven belangrijk; zelf de controle te kunnen hebben hoe je op alles reageert.

In mijn logo geef ik weer dat ik dan graag een periode met je oploop. Een periode waarin je informatie krijgt, praktisch en verdiepend. Afhankelijk van wat bij je past gebruiken we een mix van cognitieve en lichaamsgerichte technieken. Soms gebruik ik EMDR.

De werkwijze

1

Telefonisch orientatiegesprek

In een telefonisch oriƫntatiegesprek maken we alvast kennis met elkaar en beantwoord ik jouw vragen over mijn coaching. Vind jij het passend bij wat je specifiek nodig hebt, dan plannen we een intakegesprek. Ik kan je mogelijk al een opdracht geven waarmee je je thuis rustig voor kan bereiden op dat intakesprek.

2

Intakegesprek

In het intakegesprek bespreken we jouw hulpvraag en mijn werkwijze. Vervolgens stellen we samen een plan van aanpak op. 

3

Coachingsgesprekken

Aan de hand van wat je nodig hebt, bepalen we samen globaal de inhoud en het aantal gesprekken. Soms is een kort coachings-traject al voldoende om zelf verder te kunnen gaan.  

Dit zeggen mijn clienten

Karin, een luisterend oor, de rust, warm, fijne tips en het volledige vertrouwen.. Even geen veroordelingen en goed bedoelde adviezen van iedereen. Ik kon volledig mezelf zijn en ik voelde mij door Karin gehoord, gezien en begrepen. Zo fijn om op deze manier geholpen te worden. Karin is in mijn ogen een ervaren, lieve, warme vrouw die vanuit haar hart werkt. Ze weet de juiste snaar te raken, wat maakt dat je weer verder kan kijken. Heel dankbaar. 

Isis