Workshops, cursussen, voorlichting en meer...

Overige diensten

VOOR ZORGVERLENERS

Als zorgverlener hebben we een mooi maar zwaar beroep. We zijn gewend alles op te lossen en maar door te gaan.

Maar nu ben jij jezelf hard tegengekomen. Je kan niet meer van de bank afkomen. Je hebt geen plezier meer in je werk. En dat heeft ook effect op je thuissituatie, want de grens tussen privĂ© en werk is vaag. Wat nu?

Ga er met een ander over in gesprek. Als jouw coach wil ik het bewustzijn bij je aanwakkeren om het laatje van emoties niet dicht te stoppen.

Samen onderzoeken we jouw grenzen en hoe we die scherper kunnen stellen. We gaan het plezier in je werk terughalen en je productiviteit weer verhogen.

Wil je dit samen met mij doen? Ik nodig je van harte uit. Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

vERTROUWENSPERSOON

Sinds 2020 ben ik gecertificeerd vertrouwenspersoon met betrekking tot omgangsvormen en integriteit. Deze functie oefende ik o.a. uit bij een gezondheidscentrum. 

Je kan mij benaderen om op te treden als vertrouwenspersoon voor jouw bedrijf of organisatie. 

EN ook nog dit ...

Begeleidingstrajecten

Als werkgever kan je me inhuren om werknemers weer in de eigen kracht te zetten, met focus op persoonlijke kwaliteiten. Bijvoorbeeld:
  • een traject om ziekteverzuim te voorkomen
  • begeleiding terug naar de werkvloer
  • dreigende burn-out

Jouw winst: minder uitval, minder ziekteverzuim.

Dagvoorzitter

Optreden als speaker, dagvoorzitter, gespreksleider

Incompanytrainingen

Training op locatie, voor zorgverleners. 

Cursus geboortevoorbereiding (voor Pluspraktijken)

Ik geef in opdracht voor verloskundigenpraktijken de cursus "Geboortevoorbereiding". Een voorbereiding op de bevalling, niet alleen praktisch, maar via bewustwording en de juiste mindset.

Dit zeggen mijn clienten

Karin is een persoon waar je laagdrempelig naar toe kan gaan om dingen te bespreken. Laatst een intervisie gehad met haar en andere collega's over "wat balans voor ons betekent". Een zeer interessant maar ook belangrijke onderwerp. Het was zeker spannend om daar te zitten met collega's die ik niet ken, maar Karin heeft ervoor gezorgd dat iedereen op zijn gemak voelde. (collega verloskundige)

Collega verloskundige

Karin is een verloskundige, maar coaching staat centraal in haar hart. Dit is echt duidelijk te zien. De liefde en tijd die erin wordt in gestoken om de boodschap over te brengen is enorm. Je bent gegarandeerd bij de juiste persoon aangekomen.

Collega verloskundige