Mag ik me even voorstellen?

Over mij

Karin Everaarts

Na meer dan 35 jaar werkzaam te zijn geweest als verloskundige, focus ik me nu op mijn werk als coach. Ik ben opgeleid als bevallingsangst- en verwerkingsspecialist.

Daarnaast geef ik training aan vrouwen en hun partner als voorbereiding in de zwangerschap, naar de bevalling en de periode daarna.

Verder verzorg ik trainingen aan zorgverleners met betrekking tot kwetsbaarheid en burn-outpreventie.

Neem contact op

MEER DAN 35 JAAR VERLOSKUNDIGE

Ik heb meer dan 35 jaar gewerkt als verloskundige, hiernaast ben ik altijd bezig geweest verbinding te zoeken met mensen in welke vorm dan ook. Voor mij was het niet meer voldoende met alleen de fysieke begeleiding van de vrouw (en haar kind) bezig te zijn. Mijn behoefte groeide om ook aandacht te hebben voor wie zij is als mens en wat ze nodig heeft om zich goed te voelen.

De laatste tien jaar heeft mijn pad zich gevormd door verschillende opleidingen die ik heb gevolgd, onder meer tot psychosociaal therapeut, bevallingsangst- en verwerkingsspecialist en trainer van aanstaande ouders op het gebied van mindset.Ik ga graag op zoek naar het zelfhelend vermogen wat in een mens aanwezig is om de disbalans in emoties op te heffen. Dit kan soms gewoon door middel van een kop koffie en een luisterend oor tijdens een gesprek.

Ik ben van oorsprong Zeeuwse. Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin met vijf broers en zussen. Zelf ben ik moeder van een volwassen zoon. Ik woon in Rotterdam. Mijn hobby en tevens mijn grootste passie is motorrijden. 

Ik organiseer verschillende evenementen voor groepen motorrijders. Ik breng motorrijders graag in contact met elkaar voor vriendschappen en het delen van hun passie. 

Lid van: VCLN, KNOV, LKPZ en werkzaam bij Vrouwencentrum LEIN

Dank je wel

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.