WORKSHOP LEIN

STERK STARTEN

SAMEN 

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap!

Ik nodig jullie graag uit voor onze workshop genaamd 'Hoe bereiden we ons voor op de bevalling, praktisch en met onze mindset'. Deze workshop vindt plaats in het LEIN Vrouwengezondheidscentrum in Oud-Beijerland als onderdeel van het project 'Samen Sterk Starten'.

Ik begrijp dat de bevalling soms best wel spannend of eng kan zijn. Daarom wil ik met mijn ervaring als verloskundige en coach jullie graag helpen om je voor te bereiden op deze bijzondere gebeurtenis. Tijdens de workshop krijgen jullie handige informatie en tools om op de juiste manier om te kunnen gaan met je energie, communicatie, baringspijn of -angst.

Samen gaan we voor een positieve belevenis van je bevalling, want met de juiste mindset kun je het aan! Je krijgt info en tools om je zelfverzekerd en goed voorbereid te voelen op deze belangrijke gebeurtenis. En niet alleen jij bent welkom, maar ook je partner mag meekomen! Samen sta je sterker en jullie kunnen elkaar ondersteunen tijdens de bevalling.

De workshop duurt ongeveer een uur en is voor zwangeren uit de regio Hoekschewaard. 

Meld je nu aan via onderstaand contactformulier. Vermeld 'Workshop LEIN' en kom meer te weten over wat je moet weten om goed voorbereid te zijn op de bevalling!

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten in de regio Hoekse Waard.

DATA

Nieuwe data worden binnenkort hier vermeld, of neem contact met me op via het contactformulier.

Vrouwengezondheidscentrum LEIN
Maseratielaan 6, 3261 NA Oud-Beijerland

Dank je wel

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.